Boekentip: Formule 1 WC-pedia

Worstel jij met alle technische termen in de Formule 1? Heb je geen idee waar zwarte vlag met oranje stip precies voor dient? Zegt de naam Lotus jou helemaal niets? Dan is Formule 1 WC-pedia wat voor jou. André Hoogeboom zet alle belangrijke punten uit de Formule 1 voor je op een rij!

Handig voor de ‘nieuwe’ fan

Sinds de opkomst van Max Verstappen heeft de populariteit van de Formule 1 in Nederland een vlucht genomen. Circuits wereldwijd hebben kennis gemaakt met ‘The Orange Army’. De Red Bull Ring in Oostenrijk zit bijvoorbeeld elk jaar afgeladen vol met Nederlandse Formule 1 fans.

André Hoogeboom heeft daarop Formule 1 WC-pedia geschreven. Een handig boek met alles wat je moet weten over de sport. Het boek behandelt alle ins en outs van de sport. De Formule 1 is een technische sport met veel vaktermen en een reglementen boek waar zelfs de FIA zich wel eens bij afvraagt hoe ze die precies moeten interpreteren. Uiteraard komt ook de geschiedenis van de sport uitgebreid aan bod.

Formule 1 WC-pedia is niet alleen een slimme handleiding voor de nieuwe Formule 1 fan. Ook de bestaande fans zullen het boek met veel plezier lezen. Zie het als een ontspannende herhalingscursus van jouw favoriete sport.

Auteur André Hoogeboom bracht eerder al de gerespecteerde autosportboeken ‘Max‘, ‘Formule 1‘ en ‘Zandvoort: De Formule 1 komt thuis‘ op de markt. Lees hier ook onze recensie van ‘Zandvoort: De Formule 1 komt thuis‘!

Omslagfoto: 2019 Brazilian Grand Prix, Sunday – LAT Images / Mercedes AMG Petronas

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven